nieuws

SAM Zorgmonitor wordt het InfinitCare Portaal


Nieuwe inrichting SAM Zorgmonitor


SAM Zorgmonitor gaat verder als het InfinitCare Portaal


Vanaf 13 maart zal de SAM Zorgmonitor een gedaanteverandering ondergaan en van naam veranderen naar het InfinitCare Portaal. Deze herstructurering is het resultaat van uitgebreide overwegingen, gebaseerd op feedback van onze klanten, om beter aan hun behoeften en wensen te voldoen.

Deze herziening omvat niet alleen een naamsverandering, maar ook een geheel vernieuwde gebruikerservaring. Hier zijn enkele opvallende kenmerken van de vernieuwde uitstraling:

  • Modern en Verfijnd Ontwerp: We hebben de visuele esthetiek van onze applicatie volledig vernieuwd met een fris, eigentijds ontwerp dat niet alleen aantrekkelijk is maar ook de gebruiksvriendelijkheid maximaliseert.
  • Verbeterde Navigatie: Onze nieuwe navigatiestructuur is intuïtiever en gestroomlijnder, waardoor gebruikers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken en naadloos door de applicatie kunnen navigeren.
  • Verbeterde Prestaties: Achter de schermen hebben we de prestaties van de applicatie geoptimaliseerd, waardoor deze sneller en responsiever is dan ooit tevoren.
  • Verbeterde Toegankelijkheid: We hebben ons ingespannen om ervoor te zorgen dat de applicatie voor iedereen toegankelijk is, met functies die de gebruiksvriendelijkheid vergroten.

Deze update is het resultaat van zorgvuldig luisteren naar de feedback van onze gebruikers, en we willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de verbeteringen die u nu zult ervaren. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe look en feel uw gebruikservaring zal verrijken. Blijf ons volgen voor toekomstige spannende updates en innovaties.

Deze nieuwe versie wordt geïmplementeerd op 23 maart. Op dat moment zal alles worden overgezet naar het InfinitCare Portaal. U kunt toegang krijgen tot het portaal via de link "InfinitCare Portaal". Als u de oude URL bezoekt, wordt u automatisch doorgestuurd.

Heeft u vragen of mist u iets, neem dan gerust contact met ons op via Contactformulier of bel ons op 030-2040219.