Inloggen

De inlogprocedure van het InfinitCare Portaal werkt op basis van twee-factor-authenticatie. Dit is een methode waarbij twee stappen succesvol moeten worden doorlopen om toegang te krijgen.

De volgende onderwerpen zijn hieronder omschreven. 

  • Inloggen
  • De eerste keer inloggen
  • Wachtwoord vergeten
  • Uitloggen

Inloggen

 

Via de rode knop rechtsboven kunt u inloggen in het portaal. U krijgt het onderstaand scherm te zien. Na het invullen van het emailadres en wachtwoord ontvangt u een verificatiecode op het opgegeven e-mail adres. 


 

Het is mogelijk dat de e-mail niet in uw inbox, maar in uw 'ongewenst' of 'spam'-folder van de mailbox terecht is gekomen. Controleer of u in uw e-mail ingelogd bent bij het InfinitCare Portaal geregistreerde e-mail account, en loop uw mailfolders na. Het kan even duren voor de e-mail is aangekomen. Heeft u na tien minuten nog geen e-mail op het opgegeven account gekregen? Neem dan contact met ons op.

De verificatiecode in de e-mail kopieert u en vult u in onderstaand scherm in. Vervolgens bent u ingelogd. De verificatiecode kunt u maar eenmalig gebruiken. U hoeft deze niet te bewaren. Het is mogelijk om wanneer nodig een nieuwe verificatiecode aan te vragen. 


De eerste keer inloggen

Na registratie als gebruiker van het InfinitCare Portaal ontvangt u een e-mail met een link naar het InfinitCare Portaal. Heeft u geen e-mail met een wachtwoord ontvangen? Ga dan naar de inlogpagina van het InfinitCare Portaal en volg de instructie van 'wachtwoord vergeten'.

Voer bij 'e-mail adres' het adres in waarop u de activatie e-mail heeft ontvangen. Voer daarna de verificatiecode in. Deze is per e-mail (of sms als u daarvoor koos) verstuurd na het inloggen. Kies een wachtwoord van minimaal 10 karakters met minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 leesteken. Herhaal het gekozen wachtwoord. 


Wachtwoord vergeten

Bent u het wachtwoord vergeten? Ga dan naar de inlogpagina van het InfinitCare Portaal en volg de instructie van 'wachtwoord vergeten' op. U ontvangt een e-mail op het e-mail adres van uw account met een link waar u een nieuw wachtwoord kunt kiezen.

Vul in het veld 'Uw e-mail adres' uw emailadres in. Daarna vult u in de velden die op het wachtwoord betrekking hebben een nieuw wachtwoord in. Uw wachtwoord moet aan de volgende eisen voldoen: minimaal 10 karakters met minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 leesteken.  


Druk vervolgens op de knop "Wachtwoord wijzigen". Wanneer alle controles positief zijn, dan wordt het wachtwoord aangepast. Van alle stappen krijgt u een bevestiging via de email.


Uitloggen

Via de rode knop rechtsboven in het menu kunt u uitloggen.